sadaya Kategori

SUKSES
PUTRA

Bumi> kelestarian

Bungkusan Hejing komitmen sareng ngembangkeun produk anu gampang dibongkar sareng didaur ulang. Komponén kaca, PP, PET sareng PCR, ogé bungkus bahan mono, dimana sadaya bagian didamel tina bahan anu sami, beuki diadopsi. Ngaliwatan panalungtikan sarta pamekaran, urang milih pikeun bahan anu leuwih renewable, biodegradable jeung didaur ulang, ngaganti komponén dumasar-fosil. Kai sourced ti leuweung junun sustainably, plastik runtah laut jeung bio-based, bahan bébas mikroplastik sababaraha béntang rising tina strategi ngagantian urang.
undefined
Naon Hartosna Kelestarian Pikeun Anjeun?

Hejing Packaging ngabantosan anjeun ngirangan, nganggo deui sareng ngadaur ulang bungkusan anjeun anu tiasa ngabantosan merek anjeun, komunitas sareng lingkungan. Anjeun tiasa ngalakukeun sadayana ieu sareng masih gaduh bungkusan kualitas anu nyayogikeun nilai tambah pikeun merek anjeun.

Bungkusan lestari

Pikeun nyumponan tujuan kelestarian merek anjeun, Hejing Packaging parantos nyusun rupa-rupa produkna anu kalebet Komponén Isi Ulang, PP, Kaca, Kertas, PE, PET, PETG jsb. produk.

Hayu urang Ngobrol bungkusan

Milarian solusi pikeun kabutuhan bungkusan kageulisan anjeun anu nyumponan syarat merek sareng kelestarian anjeun?

Nyuhunkeun konsultasi gratis sareng salah sahiji ahli bungkusan kami.