sadaya Kategori

Propil Company

Bumi> Tentang Kami > Propil Company

Shanghai Hejing Plastic Product Co., Ltd perenahna di Pudong New District, Shanghai, China. Éta produsén profésional pikeun wadah bungkusan kosmétik sareng panyadia solusi bungkusan kageulisan ngarah salami 20 taun di Cina. Ayeuna parusahaan geus dimekarkeun pikeun skala 20,000 méter pasagi pabrik modern kalawan leuwih ti 300 pagawé. Eta geus diwanohkeun mesin paling canggih tina molding, suntik, botol niupan, percetakan sutra otomatis, stamping panas, panyiri jeung palapis jsb Pausahaan ieu Certified kalawan sistem ISO-9001.

Produk pausahaan dibasajankeun bungkusan kosmetik, bungkusan farmasi jeung bungkusan dahareun jeung sajabana Produk utama kaasup botol plastik, botol airless, botol dropper, kendi krim, caps, pompa jeung wadah make-up jsb Ieu devoted pikeun nyadiakeun solusi bungkusan komprehensif pikeun konsumén na di sakuliah dunya. Produkna parantos diékspor ka Hongkong, Jepang, Korea, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Oséania, Eropa sareng Amérika. Pausahaan ogé gaduh jalur produksi pigmén sorangan anu tiasa nyayogikeun jasa cocog warna gancang pikeun konsumén.

Kami geus meunang reputasi alus diantara konsumén urang jeung produk kualitas alus urang, manajemén efisiensi ketat tur luhur, desain produk kreatif sarta jasa alus teuing.

Urang narékahan pikeun nyadiakeun produk unggulan pikeun klien kami dina dasar inovasi produk kontinyu sarta investasi R&D, sakabeh tim kami sok dedicated papanggih jeung ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang jeung jadi konsumén urang mitra paling dipercaya dina jangka panjang, wilujeng sumping ngahubungan sareng kami upami anjeun ngagaduhan sarat.


Misi urang

To be a world class printing and packaging solutions provider, Create value in maximum for our clients by continuously technical innovation and advanced management.


Nilai core

People are the foundation. Green, Innovation and Honesty is the soul of our corporation.
Human is the most valuable resource.
We acknowledge each individual's uniqueness; we respect and appreciate their contributions to the productivity, safety, creativity and growth of our company.
Innovation and honesty is the way to success.
Shanghai Hejing Plastic Product  hopes to work with friends from all walks of life over the world to create a bright future together!

Hayu urang Ngobrol bungkusan

Milarian solusi pikeun kabutuhan bungkusan kageulisan anjeun anu nyumponan syarat merek sareng kelestarian anjeun?

Nyuhunkeun konsultasi gratis sareng salah sahiji ahli bungkusan kami.